Oee.gr Oee.gr
Οργανισμός Εργατικής Εστίας

 Αρχική    Προφίλ    Κοινωνικός Τουρισμός   Δικαιούχοι-Παροχές   Εκδρομές   Αεροπορικά   Τουριστικά καταλύματα     

Αεροπορικά Εισητήρια


Οι αεροπορικές εταιρείες, πράκτορες της κράτησης και τα online ταξιδιωτικά γραφεία και κρατήσεις ( ΟΤΑ ) είναι οι τρεις κύριες πηγές για την εξασφάλιση των φτηνά αεροπορικά εισιτήρια, είτε φέρουν στην εγχώρια ή τη διεθνή κύκλωμα . Όταν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο , να πάρει τα φτηνά αεροπορικά εισιτήρια είναι ένας από τους πρωταρχικούς παράγοντες. Αεροπορικά εισιτήρια μπορεί να κάνει για ένα σημαντικό μέρος των εξόδων ταξιδίου και να πάρει φθηνά εισιτήρια πτήσεις θα μπορούσε να σημαίνει εξοικονόμηση ένα αρκετά καλό ποσό των χρημάτων.

Πώς οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν φτηνά αεροπορικά εισιτήρια ;

Στην Ελλάδα, με τους ουρανούς να ανοίγουν στις ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες όσο και μια σειρά από παίκτες που έρχονται στην συμπλοκή , υπήρξε αύξηση στα επίπεδα του ανταγωνισμού. Συνεπώς, υπάρχουν καλές τιμές και προσφορές για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα , έχει υπάρξει μια αυξανόμενη ανάγκη για την ανάπτυξη τις σωστές στρατηγικές, υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές για την προσέλκυση πελατών και τη δημιουργία αξίες της μάρκας με βάση διακριτικό USPs .

Η παρουσία πληθώρας των αεροπορικών εταιρειών έχει δώσει στους πελάτες περισσότερες επιλογές , αλλά ακόμα ο πελάτης είναι ο αποδέκτης τιμών. Τα προγράμματα ανταμοιβών, επιπλέον κερδισμένα μίλια , ειδικές παροχές και μια σειρά από ανέσεις, είναι μερικές από τις κοινές μεθόδους που χρησιμοποιούνται από τις αεροπορικές εταιρείες να παρέχουν αξία και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Χρησιμοποιώντας αυτά τα οφέλη θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για σταυροειδείς επιδοτήσεις μεταξύ των ναύλων μιας υπηρεσίας με το άλλο, με τελικό αποτέλεσμα να πάρει τα φτηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Φτηνά αεροπορικά εισητήρια : Τα πλεονεκτήματα των ΟΤΑ’s

Οι σε απευθείας σύνδεση ταξιδιωτικές εταιρείες ( ΟΤΑ ) , όπως aeroporika.com παρέχει ένα one-stop λύση για να πάρει τις καλύτερες προσφορές , όχι μόνο από τις αεροπορικές εταιρείες , αλλά και από όλα τα άλλα τμήματα της επιχείρησης ταξίδια . Μέσα απο το Aeroporika.com, κορυφαία εταιρεία παροχής online λύσεις ταξιδιού στην Ελλάδα, προσπαθεί να πάρει τα φτηνά αεροπορικά εισητήρια για τους πελάτες της από τις αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν τις εγχώριες ή διεθνείς προορισμούς . Γνωρίζουμε καλά όλους τους παράγοντες που έχουν σχέση με την τιμολόγηση των εισιτηρίων της πτήσης και είναι ένα σημαντικό παίκτη στην κράτηση και τα επαγγελματικά ταξίδια στην Ελλάδα, είναι καλά τοποθετημένη για να πάρει τα φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για εσάς.

Η Airtickets.org προσφέρει μια ενιαία πλατφόρμα για τους πελάτες της, με εκτπώσεις αεροπορικών εισιτηρίων που προσφέρονται από τις διάφορες αεροπορικές εταιρείες για διάφορες εποχές, με όλες τις ημερομηνίες και τις διαδρομές που μπορεί να επιλέξει ο ταξιδιώτης, αλλά και να κάνει κράτηση της πτήσης του online. Όντας ένας σημαντικός μεσολαβητής μεταξύ των διαφόρων τομέων στα επαγγελματικά ταξίδια η airtickets.org θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα, προσφέροντάς τη συγκριτική ανάλυση των διαφόρων ταξιδιωτικών προϊόντων και υπηρεσιών από διάφορους αερομεταφορείς. Επίσης, σας προσφέρουμε τις καλύτερες προτάσεις και συμβουλές με βάση την τεράστια εμπειρία μας που θα κάνουν το ταξίδι σας μοναδικο. Απο την Ελλάδα θα βρείτε όλες τις απευθείας πτήσεις και δρομολόγια προς το εξωτερικό στις καλύτερες τιμές συμπεριλαμβανομένων και των low cost αεροπορικών εταιρειών όπως Ryanair, Wizzair, AirAsia κτλ.

Προσφέροντας διάφορες άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των καταλυμάτων , ενοικιάσεις αυτοκινήτων και τρένων υπηρεσίες κρατήσεων , είμαστε σε μια μοναδική θέση να επινοήσουν έναν προϋπολογισμό ταξίδια χαμηλού κόστους για εσάς . Δυνάμει της ύπαρξής του όγκου γεννήτριες των επιχειρήσεων μας για τους διάφορους φορείς παροχής υπηρεσιών , είτε πρόκειται για τις αεροπορικές εταιρείες , τα ξενοδοχεία και τους παρόχους μεταφορών , κρατάμε τη δύναμη να διαπραγματευτεί φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και τις καλύτερες ξενοδοχειακών τιμών και ενοικιάσεις αυτοκινήτων για τους πελάτες μας . Με αυτό τον τρόπο είμαστε σε θέση να δώσει τις καλύτερες τιμές για το σύνολο της διαδρομής, ξεκινώντας με τα φθηνά εισητήρια πτήσεις.